EXIT POLL ALEGERI PREZIDENŢIALE 2019. Avem NOI cifre! Surpriză colosală: cine e FAVORIT la funcţia de preşedinte:

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENŢIALE 2019. Avem NOI cifre! Surpriză colosală: cine e FAVORIT la funcţia de preşedinte:

Cifrele pe care contează cele două partide, PNL şi PSD, la scrutinul de astăzi încep ambele cu cifra 6 pentru candidatul PNL, Klaus Iohannis. Este vorba doar de scrutinul din țară, astfel că procentul voturilor din diaspora, care poate ajunge la aproape 10% din total, poate modifica semnificativ rezultatele.

Loading...

UPDATE ora 12.00: Datele culese de exit-pollul PSD arată un scor de 57% pentru Klaus Iohannis și 43% pentru Viorica Dăncilă, asta în condițiile în care județele din sud, dominate de PSD, sunt primele în topul prezenței la vot.

Update ora 11.30: Primele date culese de exit-pollurile partidelor arată un scor de 60% pentru Klaus Iohannis și 40% pentru Viorica Dăncilă.

Liberalii contează pe un scor zdrobitor pentru actualul președinte, adică un procent de 68-69%, conform sondajelor comandate de partid. De cealaltă parte, liderii PSD speră ca Viorica Dăncilă să ajungă la aproape 40%, considerat un procent solid, care să confirme că social-democrații rămând cel mai important partid din România.