Lia Olguţa Vasilescu a răbufnit în ziua votului: Au venit „specialiştii”, trebuie să strângeţi cureaua:

Lia Olguţa Vasilescu a răbufnit în ziua votului: Au venit „specialiştii”, trebuie să strângeţi cureaua:

Fostul ministru Lia Olguța Vasilescu a reacționat dur după ce premierul Ludovic Orban a declarat recent că „anul viitor trebuie să strângem cureaua”.

Loading...

Şefa de campanie a Vioricăi Dăncilă a răbufnit pen Facebook. „Au venit „specialistii” la guvernare si va pun sa strangeti cureaua! Pai, aceeasi placa precum in 2009? Si voi, cei care ii votati, sunteti neschimbati..”, scrie Olguța Vasilescu pe Facebook.

Nivelul deficitului bugetar rămas de la guvernarea anterioară „va crea nişte constrângeri extrem de mari” în 2020, a afirmat premierul Ludovic Orban vineri seară, la Piteşti, în cadrul unei întâlniri cu membrii organizaţiei PNL Argeş.

„Pur şi simplu acest deficit bugetar este creat doar de tipul de politică clientelară pe care ei l-au generat şi de modul de sifonare a banilor publici pe care l-au promovat. Evident că acest deficit bugetar va exista şi ne va crea nişte constrângeri extrem de mari în anul viitor, pentru că e clar că în anul viitor va trebui să strângem cureaua. În anul viitor nu ne putem permite să acceptăm un deficit aşa cum ni l-au lăsat ei, va trebui să reducem deficitul bugetar iar în paralel (…) va trebui să asigurăm şi resurse financiare pentru susţinerea investiţiilor publice, care vor fi prioritare”, a spus Orban.