Surpriză, ce salariu are soția lui Iohannis pe lună! Prima doamnă nu a ascuns nimic:

Surpriză, ce salariu are soția lui Iohannis pe lună! Prima doamnă nu a ascuns nimic:

Carmen, soția lui Carmen Iohannis, are un venit lunar departe de ceea ce ar fi bănuit românii.

Loading...

Klaus Iohannis se află foarte aproape de un al doilea mandat ca președinte al României. În majoritatea sondajelor de la alegerile prezidențiale 2019, actualul șef de stat a depășit-o pe contracandidata sa, Viorica Dăncilă, astfel că, politicianul se pregătește de o nouă etapă de ședere la Cotroceni!

Dacă în toată această perioadă, unii dintre români au fost curioși să afle dacă președintele s-a îmbogățit, ei bine, se pare că Iohannis nu s-a ascuns și a declarat clar ce bunuri deține, ce salariu are ca președinte și cât a agonisit în ultimii ani.

Ce avere are cu adevărat Klaus Iohannis
Potrivit declaraţiei sale de avere, Klaus Iohannis nu ar avea vreun teren agricol sau intravilan, însă are trei case şi două apartamente, unul de 84,60 mp şi altul de 253 mp le-a cumpărat în 1997, respectiv în 2001. Prima locuință, de 377 mp a fost dobândită în anul 1992 prin donaţie/cumpărare, în timp următoarele două, le-a cumpărat în 2007. Una are 76 mp, iar cealaltă 64 mp. Toate aceste proprietăţi le deţine împreună cu soţia, Carmen Iohannis.

Președintele Klaus Iohannis nu deține maşini în garaj şi nici alte bunuri de valoare, în schimb, are un cont la BCR, deschis în 1999, în care se află 25.000 lei, iar venitul său anual ca preşedinte al României este de 165.100 lei. La toate acestea, se mai adaugă și faptul că, alături de soția sa, el a încasat şi 35.829 lei din închirierea unui imobil.

Dacă s-a vorbit despre banii președintelui, ei bine, poate surprinde faptul că, în ciuda funcției ocupate de Iohannis, soția sa, Carmen Iohannis are un salariu surprinzător. Prima doamnă lucrează ca profesor la Sibiu, iar venitul ei anual ca și cadru didactic ajunge la 33.276 lei, cee ace înseamnă 2.773 lei lună. ”Nu este bogată, ci are un câștig asemenea tuturor celor care predau, nicidecum nu are un statut diferit”, au dezvăluit persoane apropiate.