Iubita lui Cornel Galeș a confirmat decesul: „Dumnezeu să-l odihnească”:

Viviana, iubita lui Cornel Galeș a confirmat decesul.

Loading...

Blonda Viviana, iubita lui Cornel Galeș, a primit confirmarea morții văduvului Ilenei Ciuculete. Din păcate, bărbatul a murit în urma unui accident de mașină în Spania.

„Iubita lui Cornel Galeș a confirmat decesul: Dumnezeu să-l odihnească!”
Contactată de WOWbiz.ro, Viviana a făcut declarații. În lacrimi, femeia care îi era și șefă, și iubită lui Cornel Galeș a precizat, în exclusivitate: „Din păcate, s-a confirmat. Nu sunt prea multe de zis, nici nu știu de să zic. Dumnezeu sa îl odihnească…”.

Mai devreme, când vestea morții lui Cornel Galeș a venit tocmai din Spania, femeia susținea că este în pragul disperării și că nu știe dacă iubitul ei este mort sau nu.
”Nu știu foarte multe. M-a contactat Doina, cea care i-a fost nașă lui Cornel și mi-a spus că s-ar fi întâmplat o tragedie. Am aflat, sunt disperată că nu reușesc să dau de prietenul lui de acolo, să mă lămuresc. Voi pleca, mâine, de dimineață, deja am rezolvat, și voi afla ce s-a întâmplat. Sper să fie doar un zvon fals, dar nu reușesc să dau nici de el, nici de prietenul lui, ceea ce mă pune pe gânduri. Sper, totuși, să nu fie adevărat, iar Cornel să nu fi avut acel accident de circulație în Spania”, ne spune, în urmă cu puțin timp, în exclusivitate, Viviana.