Cum se înțelege, de fapt, Antonia cu părinții lui Alex Velea. Vei rămâne surprins

Cum se înțelege, de fapt, Antonia cu părinții lui Alex Velea. Vei rămâne surprins

Despre relația dintre Antonia și Alex Velea se vorbește foarte mult, fanii fiind convinși că partenerii de viață se înțeleg perfect și sunt precum sacul și peticul. Însă, până acum, s-a discutat mai puțin despre relația pe care Antonia o are… cu socrii săi.

Loading...

Misterul a fost devoalat chiar de frumoasa vedetă. Antonia i-a declarat – în direct, în emisiunea prezentată de Cătălin Măruță – mamei soacre că o iubeste. Mai mult, a ținut să precizeze că aceasta face și o mâncare foarte bună: ”Te iubesc și faci o mâncare foarte bună”. În ceea ce îl privește pe tata socru, Antonia a avut tot cuvinte de laudă. ”Cel mai tare e tataie”, a recunoscut Antonia. Cu siguranță, socrii o iubesc la nebunie, la rândul lor, pe Antonia.

Antonia: ”Noi vrem foarte mult să facem parte din viața lor!”
Într-un interviu acordat revistei VIVA!, Antonia a mărturisit că nu are nevoie de o bonă care s-o ajute cu cei doi băieți. „Eu și Alex stăm cu ei și, dacă noi avem treabă ca și acum, stau cu bunicii. Noi vrem foarte mult să facem parte din viața lor. Dacă îți iei bonă nu înseamnă că nu vrei să faci parte din viața lor. Avem bunici și nu avem nevoie să apelăm la bonă”, a declarat ea.

Frumoasa Antonia recunoaște că are foarte multe responsabilități, dar și o agendă plină de evenimente, fiind copleșită, de multe ori. Dar, ulterior, ajunge la concluzia că tocmai aceste responsabilități și evenimente o transformă într-o femeie fericită.