Livian s-a săturat de teatru și a spus tot adevărul: „Sunt cel mai fals din emisiune”! Dezvăluiri bombă despre relația lui cu Bianca:

Livian s-a săturat de teatru și a spus tot adevărul: „Sunt cel mai fals din emisiune”! Dezvăluiri bombă despre relația lui cu Bianca:

Livian a făcut un vlog în care l-a atacat pe unul dintre concurenții noi de la „Puterea dragostei” și a vorbit despre relația lui cu Bianca.

Loading...

Acuzat de noul-intrat în casa „Puterea dragostei”, Alex, că ar fi fals și că relația lui cu Bianca ar fi falsă, Livian a ieșit la atac. Într-un vlog intitulat „M-am săturat de teatru! Sunt cel mai fals din emisiune!”, Livian a mărturisit că Alex i s-a părut de la început dubios și a explicat că relația lui cu Bianca nu ar putea fi una doar de show, având în vedere că sunt, deja, de 5 luni împreună.

„Ce vreau să discut și să lămuresc cu voi… Eu sunt de 5 luni aici, n-am cum să mă apropii de fiecare concurent care intră, să-i dau anumite sfaturi.
Părerea mea legată de Alex a fost una mai reținută, mă uitam la el și ceva îmi inspira neîncredere, ceva era dubios la el, fapt pentru care am păstrat o anumită distanță.

(…) Într-un final am înțeles că nu trebuie să te apropii subit de oameni. (…) Ți-ai pus încrederea în cineva pe care nu-l cunoști, nu-i știi trecutul, l-ai cunoscut acum câteva zile.

(…) Oricine care intră în casă, ca să aibă un boom, se leagă de cei mai puternici, ca să zic așa, în emisiune. În momentul de față, fără modestie, pot spune că suntem eu, Bianca, Marius, Roxana, Pirui, Ella, Jador dacă o să intre. Prima greșeală a fost că a folosit numele meu și al Biancăi, ca să atragă atenția. Omul ăsta face tot ce face pentru show, pentru a sări din anonimat.

(…) Iată ce se întâmplă în casă, fiindcă a fost în anturajul respectiv (…) Nu-l duce capul deloc, l-a înțepat pe Raju în câteva proiecte, Raju a ieșit cu buza umflată. Pe lângă faptul că nu poți să faci fals un cuplu care este 5 luni în casă. În 5 luni ajungi să ai anumite conexiuni”, a spus Livian într-un vlog.