Mesajul transmis după pomana de sute de mii de euro organizată de Oana Zăvoranu:

Mesajul transmis după pomana de sute de mii de euro organizată de Oana Zăvoranu:

O ţară întreagă a privit, la TV, cum Oana Zăvoranu a donat ţinute de sute de mii de euro. Sute de oameni s-au îmbulzit ca să o cunoască pe vedetă şi să primească din partea ei o poşetuţă de firmă, un pantalon scump, o bluziţă sau o haină de blană, iar Mara Bănică se numără printre cei care au asistat curioşi la pomana de mii de euro făcută de Oana Zăvoranu.

Loading...

Sute de oameni s-au călcat în picioare, ieri, la pomana organizată de Oana Zăvoranu. Oamenii au aşteptat cu orele să le vină rândul, pentru a intra în apartamentul închiriat de vedetă şi a participa la „loteria Oana Zăvoranu”, iar printre cei care au ajuns primii a fost şi celebra Floricica Dansatoarea care a făcut show în mulţime. S-a înghesuit şi a spus, în gura mare, că îşi doreşte să primească un costum de dans. Mara Bănică crede că evenimentul organizat de Zăvo a fost un succes şi mulţi oameni au plecat fericiţi acasă. Şi asta nu e tot. Jurnalista promite că îi va face cadou un costum de dans Floricicăi Dansatoarea, dacă nu a primit unul.

„Zăvo. Iubită și hulită. Judecată sau apărată. Nebună sau prea sinceră. Cert e că nu trece neobservată pe niciunde. Eu, una, o iubesc. Dar asta e o poveste personală. Însă, dincolo de parelologii care pun ștampile pe ce a făcut ea astăzi, eu una cred că 1000 de români au fost mai fericiți cu o cizmă, o botină, o geantă sau un ceas. Și mă ntreb, ieftin așa, ăștia care o înjură, când au făcut ultima oară un om străin fericit? Eu în fața bucuriei altora, mă topesc. Ps: dacă Floricica Dansatoarea n-a primit costum de dans, îi aduc eu luni, numai să zâmbească și să-mi spună dacă poartă L, XL sau XXL. Și vorbesc serios!”, este mesajul publicat de Mara Bănică pe Facebook.