Primele imagini cu What’s Up după ce și-a bătut iubita

Primele imagini cu What’s Up după ce și-a bătut iubita

What’s Up a apărut plin de răni, după ce a bătut-o pe Alice, iubita lui, chiar în apartamentul ei.

Loading...

What’s Up a fost arestat în acestă seară după ce a agresat-o fizic pe iubita lui, Alice, cu care este împreună de trei luni. Tânăra a sunat la 112, iar cântărețul a fost reținut de polițiști.

În imaginile surprinse cu What’s Up părăsind secția de Poliție, se poate observa că are mai multe răni pe corp. Cântărețul este zgâriat pe față și pe gât.

Alice Badea, iubita lui What’s Up a refuzat să depună plângere împotriva lui, relatează Cancan.

„La data de 09 decembrie a.c., în jurul orelor 18:30 secția 17 Poliție a fost sesizata prin serviciul de urgenta 112 de către o femeie, cu privire la faptul că fostul prieten o agresează. Ajunși la adresa apelantei din sectorul 5, polițiștii au observat un bărbat agitat care la vederea echipajelor de poliție a devenit recalcitrant. Persoana în cauză a fost imobilizată și condusă la Secția 17 Poliție.

La sediul secției persoana a adus injurii polițiștilor și a manifestat un comportament agresiv.
La acest moment, se efectuează cercetări în vederea stabilirii situației de fapt și de drept. Activitatea se desfășoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5”, au declarat reprezentanți ai Poliției.

Iubita lui What’s Up, Alice, a declarat ca barbatul nu a lovit-o si ca nu ea a chemat politia. Totusi, aceasta a recunoscut ca artistul a fost agresiv verbal. Tanara l-a insotit pe cantaret si la sectia de politie, unde au ajuns si parintii lui.