Ce se întâmplă în aceste momente la biserica unde este depus Cornel Galeş. Detaliul care îţi dă fiori:

Ce se întâmplă în aceste momente la biserica unde este depus Cornel Galeş. Detaliul care îţi dă fiori:

Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Cornel Galeş a fost depus încă de marţi la biserică, iar toţi cei care vor să-şi ia la revedere de el o pot face până joi, 12 decembrie.

Loading...

Sicriul în care se află trupul neînsufleţit al lui Cornel Galeş a fost adus marţi în România. Fostul soţ al Ilenei Ciuculete s-a stins din viaţă pe 30 noiembrie, în urma unui accident grav, în Spania.

Spynews vă oferă, în exclusivitate, imagini de ultim moment de la biserica unde este depus acesta, aceeaşi, de altfel, unde a fost depusă şi fosta sa soţie.

Un detaliu şocant ne-a atras, însă, atenţia. În biserică, la această oră, nu se află nicio persoană. Doar un bărbat a intrat, la un moment dat, şi a stat preţ de câteva clipe, iar apoi a plecat.

De asemenea, lângă sicriu se pot vedea şi câteva coroane, iar una dintre ele este primită chiar din partea iubitei sale, Viviana. „Nu te vom uita niciodată. Viviana Mântoiu”, este scris pe coroana de flori.

Cum stăteau lucrurile în relaţia lui Cornel Galeş cu Viviana

Cornel Galeş a început o relaţie cu Viviana la scurt timp după ce şi-a pierdut soţia. Cei doi au fost reticenţi în ceea ce priveşte povestea de dragoste, însă acum, după decesul lui Cornel Galeş, fata Vivianei a declarat pentru Antena Stars şi Spynews faptul că cei doi se înţelegeau bine, chiar dacă, aşa cum este în toate relaţiile, mai existau unele certuri. De altfel, Viviana a fost şi cea care s-a ocupat de repatriere, dar a pus la punct şi toate detaliile legate de înmormântare.