Fratele lui Cornel Galeş refuză să meargă la înmormântare. S-au certat inainte de moarte! Motivul incredibil:

Fratele lui Cornel Galeş refuză să meargă la înmormântare. S-au certat inainte de moarte! Motivul incredibil:

Cornel Galeş a murit pe 30 noiembrie, în urma unui accident grav, care a avut loc în Spania. Acesta se afla în maşină alături de mai mulţi prieteni în momentul impactului.

Loading...

Cornel Galeş a murit la vârsta de 60 de ani, iar marţi trupul său neînsufleţit a fost adus în ţară, iar joi acesta urmează să fie condus pe ultimul drum. De înmormântarea sa se ocupă exclusiv Viviana, ultima femeie pe care a iubit-o. Fosta soţie şi fiica biologică nu mai ţineau legătura cu el, la fel şi fratele său.

Cornel Galeş avea doar un frate, pe Marian, însă cei doi nu păstrau legătura. S-au certat în urmă cu mai mulţi ani, atunci când Cornel Galeş l-a acuzat pe fratele său că i-a ascuns faptul că părintele lor a murit. În plus, Cornel Galeş spunea la vremea respectivă că tatăl său a fost mutat în condiţii precare într-o locuinţă de la ţară, doar pentru ca apartamentul în care a stat să fie vândut.

„De ce tatăl meu, imediat după ce le-am cedat succesiunea apartamentului, a fost evacuat şi mutat la ţară în condiţii precare, de ce s-a vândut apartamentul cu 100.000 de euro, de ce ei au cumpărat imediat un apartament de lux, de ce tatăl meu s-a îmbolnăvit subit la ţară în condiţiile alea grele şi a fost mutat la un azil în Bucureşti. De ce nu am fost anunţat că a murit tatăl meu”, spunea Cornel Galeş, în urmă cu mai mulţi ani, potrivit Wowbiz.

Cei doi au avut acest conflict şi nu au mai vorbit de ani buni. În plus, potrivit România tv, Marian Galeş refuză să meargă la înmormântarea fratelui său.

Marian Galeş, fratele lui Cornel Galeş, are o relaţie de mulţi ani cu prezentatoarea Ioana Maria Moldovan. De asemenea, ei au împreună un băieţel.