„M-a sunat şi pe mine si….” Reacția mamei Luizei Melencu, după ce FBI-ul a confirmat că oasele din lizieră nu aparțin fiicei sale:

„M-a sunat şi pe mine si….” Reacția mamei Luizei Melencu, după ce FBI-ul a confirmat că oasele din lizieră nu aparțin fiicei sale:

În urmă cu nu mult timp, surse din anchetă au anunțat faptul că ancheta FBI nu a găsit ADN-ul Luizei Melencu în rămășițele îngropate de Gheorghe Dincă. Mama și bunicul fetei, care au fost sunați înainte de avocat, au făcut și primele declarații după uriașa veste.

Loading...

Mama Luizei Melencu a confirmat faptul că laboratorul FBI a oferit rezultatele expertizei realizate pe oasele din liziera de lângă Caracal.

„M-a sunat şi pe mine avocatul, am aflat că oasele de la lizieră nu sunt ale Luizei. Eram sigură că aşa este, sufletul meu de mama îmi spune că Luiza trăieşte”, a spus Luiza Melencu, conform Adevărul.

Și bunicul fetei a reacționat, dând de pământ cu procurorii, despre care zice că „s-au făcut de râs”. În continuare, își dorește doar să afle adevărul.

„Domnii procurori s-au făcut din nou de râs, ne-au făcut să trăim un calvar timp de 8 luni de zile, acum aşteptăm să ni se spună în sfârşit adevărul, unde este Luiza”, a declarat și bunicul Luizei Melencu.

FBI: Rămășițele NU aparțin Luizei Melencu
În luna august, Gheorghe Dincă i-a condus pe procurorii DIICOT și pe specialiștii criminaliști către pădurea de lângă Caracal, acolo unde a susținut că a îngropat rămășițele Luizei Melencu. Din cauza stării avansate de deteriorare a oaselor, autoritățile de la București au apelat la ajutorul FBI, pentru o analiză specifică ADN de care România nu beneficiază. Astăzi, a fost trasă o concluzie: nu este vorba despre Luiza Melencu, așa cum susținuse Gheorghe Dincă.