Andra Volos, anunț șoc despre Bogdan Mocanu: „Țin să vă anunț cu părere de rău că eu și iubitul meu…”

Andra Volos, anunț șoc despre Bogdan Mocanu: „Țin să vă anunț cu părere de rău că eu și iubitul meu…”

Ce a transmis fosta concurentă de la Puterea dragostei.

Loading...

La scurt timp după ce fanii emisiunii „Puterea dragostei” au observat că Bogdan Mocanu petrece din ce în ce mai puțin timp cu iubita sa, Andra Volos a decis să lămurească lucrurile.

Cei doi au ieșit doar de câteva săptămâni din casa Puterea dragostei, iar „luna de miere” pare că s-a încheiat pentru ei, mai ales că au de onorat diferite contracte. Andra lucrează ca fotomodel, în timp ce Bogdan Mocanu a devenit din ce în ce mai solicitat la show-uri alături de prietenul său cel mai bun, Jador.

Aflată în Genova de câteva zile, Andra Volos a lămurit situația sa sentimentală. Ei bine, lucrurile cu Bogdan Mocanu sunt din ce în ce mai bune și nici gând de despărțire.

„Dragii mei țin să va anunț, cu părere de rău pt unii, că eu și iubitul meu Bogdan Mocanu suntem foarte bine și ne trăim povestea de iubire așa cum ne dorim noi ❤️. Dacă nu suntem non stop împreună asta înseamnă că fiecare are viata lui, el are evenimente, iar eu am simțit nevoia unei scurte vacanțe alaturi de persoanele speciale din viata mea. O relație se bazează pe încredere și respect, așadar degeaba exultati: noi ne iubim și ne simțim împliniți unul cu altul!”, a scris Andra pe pagina sa de socializare.

Andra și Bogdan, la un pas de despărțire din cauza Cristinei Pucean

Veștile despre despărțire au început să curgă în momentul în care s-a aflat că Bogdan Mocanu s-ar fi sărutat cu Cristina Pucean. Aflată în studioul Wowbiz, Andra Volos a dezvăluit că nu ar putea să treacă peste infidelitatea iubitului său.