S-a aflat! Ce a făcut Oana Roman cu o zi înainte să anunțe divorțul:

S-a aflat! Ce a făcut Oana Roman cu o zi înainte să anunțe divorțul:

La cinci ani de la căsătoria ei cu Marius Elisei, fiica lui Petre Roman anunţă despărţirea iminentă de soţul ei.

Loading...

Deşi abia s-au mutat în casă nouă, iar ea s-a reinventat odată cu noua ei colecţie vestimentară, între Oana Roman şi Marius Elisei au apărut noi tensiuni, care le pun în pericol căsnicia.

Un semn a fost, poate, că marti, la petrecerea revistei OK dedicată copiilor, OK! White Party, Oana Roman a venit singură cu fetiţa ei, fără Marius, care o însoţea de obicei la evenimente.

Totuşi, veselia cu care ne-a obişnuit şi noua ei siluetă nu ne dădeau de bănuit că acasă avea probleme.

Ieri, într-un mesaj fără precedent, dar extrem de sincer, Oana Roman anunţă decizia de-a se separa de soţ.

„Am ezitat de zeci de ori să fac această postare! Am scris-o şi am şters-o apoi ! Din păcate o fac până la urmă! Sunt un om asumat, sincer şi transparent. Niciodată nu am fost ipocrită şi nu am mimat sau pozat în fericirea perfectă aşa cum se face pe reţelele sociale. Am o datorie faţă de publicul meu pe care nu l-am minţit niciodată.
Prefer să aflaţi de la mine decât din zvonuri sau speculaţii.
În aproape 7 ani de relaţie am trăit împreună cu Marius momente absolut minunate şi fericirea adevărată, dar am avut şi momente foarte grele în care amândoi ne-am luptat cu boala, cu lipsurile, cu grijile! Aceste încercări şi-au pus amprenta asupra noastră şi deşi am încercat şi luptat pentru familia mea, am ajuns în punctul în care între noi lucrurile nu mai funcţionează ca şi cuplu. Am decis de comun acord să ne separăm! Nu ştiu dacă pentru totdeauna, asta doar timpul va decide. Scopul nostru comun rămâne acela de a o creşte frumos pe Isabela! Cu aportul amândurora din toate punctele de vedere.
Când părinţii mei au divorţat, tata a decis să întrerupă orice fel de comunicare şi legătură cu mama, lucru care mi-a cauzat o suferinţă şi o traumă de nedescris. Vreau că Isabela să NU trăiască această suferinţă, şi îmi doresc că relaţia noastră ca părinţi să rămână una civilizată şi de prietenie în a putea să ne creştem în mod responsabil copilul.
Marius a fost lângă mine când nu a fost nimeni, s-a împlicat impecabil din punct de vedere afectiv şi fizic în creşterea Isabelei, am trăit multe lucruri frumoase şi pentru asta îl respect şi îl voi respecta toată viaţa mea! Îmi doresc să avem maturitatea de-a face împreună ce este cel mai bine pentru acest copil minunat pe care îl avem.
Relaţia noastră ca şi cuplu nu mai funcţionează bine de ceva vreme, dar relaţia noastră ca părinţi trebuie să rămână impecabilă.
Timpul va decide dacă lucrurile se mai pot repara sau nu între noi, dar acum amândoi ştim că această separare este unică soluţie.
Mi-aş dori ca presa să nu speculeze aberant atâta timp cât cred că am fost destul de clară!
Vă mulţumesc!”

Oana Roman şi Marius Elisei formează un cuplu din vara anului 2014. Cei doi s-au căsătorit pe 15 iunie 2014, la câteva luni dupa ce fiica lor, Isabela, a venit pe lume, în februarie 2014. Din păcate, cei doi au mai fost la un pas de despărţire şi în ianuarie 2017, şi anul acesta, în luna aprilie.