Sicriul lui Cornel Galeş a fost deschis! Dureros ce s-a intamplat in timpul slujbei de înmormântare:

Sicriul lui Cornel Galeş a fost deschis! Dureros ce s-a intamplat in timpul slujbei de înmormântare:

În aceste momente slujba de înmormântare a lui Cornel Galeş s-a încheiat, însă lucrul care a atras atenţia pe toată durata sa este faptul că capacul sicriului a fost deschis. Cei prezenţi au fost uimiţi, mai ales că acest lucru nu s-a întâmplat în celelalte două zile de priveghi.

Loading...

Pe toată durata slujbei de înmormântare, Viviana, femeia care i-a fost alături după moartea Ilenei Ciuculete, a stat neclinită de lângă sicriu. Aceasta plângea şi era profund îndurerată de pierdrea suferită.

La slujba de înmormântare au luat parte mai mulţi prieteni şi oameni cu care Cornel Galeş s-a înţeles bine în timpul vieţii. Ba chiar dimineaţă, înainte de a începe slujba, la biserică a sosit şi fiica sa biologică, Claudia, cu care nu mai ţinea legătura.

În plus, în semn de iertare a tot ceea ce s-a întâmplat în trecut, la slujbă au venit şi Mugurel Sfetcu, fiu cel mare al Ilenei Ciuculete, dar şi fratele regretatei artiste. La puţin timp după anunţul morţii lui Cornel Galeş, Mugurel Sfetcu a ţinut să-şi exprime părerea de rău.

„Este un moment trist. Am primit și noi tragica veste și ne pare rău că s-a întâmplat așa ceva. Este un eveniment extrem de trist și nu pot să spun decât „Condoleanțe!” familiei si „Dumnezeu să îl odihnească!”. Mai multe nu vreau să comentez și nici nu cred că este momentul. Acum este momentul ca apropiații lui Cornel, familia si prietenii să facă tot ceea ce este necesar pentru sufletul lui. E complicat, sunt formalități și multe altele de făcut. Eu nu am nicio implicare acum în această ecuație. Se spune că Bunul Dumnezeu le așază mereu pe toate în ordine, că face mereu ceea ce e drept. Dumnezeu să îl odinească. îmi pare rău!”, a declarat Mugurel Sfetcu, pentru wowbiz.ro.

Cornel Galeş urmează să fie înmormântat în acelaşi loc în care se odihneşte şi soţia sa, Ileana Ciuculete.