Un român și-a ridicat o casă din lăzi pline cu sticle! Locuința are chiar și etaj și terasă

Un român și-a ridicat o casă din lăzi pline cu sticle! Locuința are chiar și etaj și terasă

Deja știm că românii nu duc lipsă de inventivitate, dar asta le întrece pe toate! Un român și-a ridicat o casă din lăzi pline cu sticle! Locuința are chiar și etaj și terasă:

Loading...

Un localnic din comuna gorjeană Jupâneşti a ridicat în curtea casei sale mai multe construcţii cu forme ciudate realizate din sticle. Mai mult decât atât, una dintre case este făcută din lăzi pline cu sticle, folosite în locul cărămizilor. Casa are chiar şi etaj şi o mică terasă, la fel ca o vilă, unde membrii familiei stau în timpul verii.

În mansarda casei din lăzi cu sticle stă fiul celui care a realizat aceste construcţii. „Ziua este răcoare, iar seara mai cald. Mie aici îmi place să dorm în timpul verii“, ne spune Romică Piscureanu.

Vasile Piscureanu, în vârstă de 63 de ani, este cel care a făcut casele din sticle. El ne spune că materialul inedit pe care l-a folosit la construcţia „vilei“ este foarte rezistent: „Este mai tare decât o cărămidă. Am zidit lăzile cu ciment, aşa cum se face şi cu cărămizile. Este ca o vilă, pentru că făcut şi o scară care duce la mansardă. Acolo, ziua este răcoare, iar noaptea cald, pentru că este vorba de condens şi circulaţia aerului. Sticlele conferă rezistenţă, iar lăzile sunt folosite în loc de cofraj“.

Sursa foto: adevarul.ro

Vasile Piscureanu a mai ridicat în curtea casei sale două clădiri în formă de sticlă şi de ploscă, un antreu la locuinţa sa, toate fiind din sticle. În casa care are formă de ploscă a făcut chiar şi o sobă, pentru a se încălzi pe timpul iernii. Toate aceste construcţii ciudate le-a făcut în ultimii 20 de ani. A început să le construiască după ce a fost părăsit de soţie, ca o formă de regtugiu faţă de problemele cu care se confrunta. A folosit în total peste 10.000 de sticle de diferite forme şi cantităţi. Prima dată a început să contruiască, în anul 1996, casa în formă de sticlă, pe care a terminat-o într-un an şi o săptămână. Construcţia are cinci metri înălţime şi este este racordată la energie electrică. „Uşa este de autobuz şi se deschide în două părţi. Aici mai stau cu prietenii la un pahar de vorbă“, ne spune Vasile Piscureanu.

Sursa foto: adevarul.ro

În anul 2000 a început construcţia unei alte clădiri, de astă dată în formă de ploscă, pe care a finalizat-o patru ani mai târziu. A folosit 4000 de sticle, pe care le-a adunat din cârciumi. Construcţia are o lăţime de 2,2 metri şi o lungime de 2,80 metri. Casa tip vilă a finalizat-o în acest an, dar mai trebuie s-o tencuiască pe exterior.

Sursa foto: adevarul.ro

Bărbatul nu vrea să se oprească aici. El mai vrea să construiască o afumătoare tot din sticle şi, în spatele grădinii, un beci ascuns în care se poate intra printr-un tub, care să treacă pe sub un pârâu. „Va fi de genul peşterii lui Ali Baba, dar vor lipi comorile. Mai vreau să fac la intrarea în casă o poartă de genul Porţii Sărutului, tot din sticle“, ne prezintă Vasile Piscureanu, câteva dintre planurile sale năstruşnice.

CITESTE SI: Acest bărbat din România deține o casă unică în lume! Iată cum arată locuința bărbatului care trăiește la doar câțiva kilometri de Iași! Oamenii se opresc să facă poze…

Cel mai mare fan al lui Dinamo traieste la cativa kilometri de Iasi. Toata casa lui e decorata cu Dinamo! Chiar si mobila din interior sau lenjeria de pat, relateaza sport.ro.

Hara este cel mai faimos sporter al lui Dinamo din Moldova. Casa lui este un adevarat altar dedicat lui Dinamo. Totul este alb-rosu!

Am vrut sa arat tuturor dinamovistilor din toata tara si din toata lumea asta ca exista si un alt mod de a tine cu Dinamo. Pentru mine, Dinamo inseamna totul! Pot spune ca inseamna mai mult ca Dumnezeu”, spune acesta.

Dinamovistul de langa Iasi spera ca-n 2017 echipa pe care o iubeste sa gaseasca un nou patron, care sa bage bani si sa aduca titlul dupa 10 ani.

„Nu mi-a placut Ionut Negoita si nu-mi place Ionut Negoita la Dinamo”, mai spune el.

Fanul dinamovist mai are o dorinta in 2017!

„Dorinta mea este sa ma intalnesc cu Mutu! Doresc sa dau mana cu dansul si sa facem o poza”, mai spune suporterul dinamovist.