Cum arată palatul pe care îl are Leo de la Strehaia

Cum arată palatul senzațional pe care îl are Leo de la Strehaia. „Livingul are 500 de metri pătrați și 5 metri înălțime”. Așa ceva n-am văzut în viața mea!

Loading...

Vă prezentăm cum arată palatul lui Leo, pe care l-a construit și mobilat pentru Anca. La parter, este dormitorul de „burlac” al lui Leo.

„Patul are 3 pe 3 metri, dar ea nu dormea cu mine acolo fiindca zicea ca nu are loc”, a spus Leo, invitat la WOWbiz.

„Are haine aici in sifonier, dar nu le mai poarta”, a spus Anca. Tot jos, la parter, este un living imens, un spatiu destinat relaxarii, masa de biliard, un bar plin. „Livingul are 5 metri inaltime si are 500 de mp”, a spus Leo de la Strehaia.

Palatul senzational pe care il are Leo la Strehaia: "Livingul are 500 de metri patrati si 5 metri inaltime" - Uite ce rochii valoroase ii cumpara sotiei sale

„Sus la etaj avem 5 dormitoare. E mobila italiana. Nu locuieste nimeni aici, cand vine cineva mai sta aici. Am aici rochii pe care mi le aducea Leo. Asta mi-a trimis-o la nunta presedintelui nostru”, a spus Anca.

„Eu am incercat sa o fac sa arate ca o romanca. Am incercat, dar ea are o reactie violenta. La tigani, sotiie trebuie sa inchida ochii”, a spus Anca. Vedeti mai multe imagini pe WOWbiz.ro.

CITESTE SI: Vila din Petroșani a Nicoletei Guță a ajuns un imens parc auto! A umplut curtea casei cu mașinile pe care le vine! Doamne, uite câte sunt

Ionica, partenerul de viata al Nicoletei Guta, este dealer de masini la mana a doua.

Nicoleta Guta a anuntat acum aproape o luna ca s-a maritat cu Ionica, iubitul ei, cu care forma un cuplu din aceasta primavara. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul lui Gabriel, fiul Nicoletei, acesta cumparand o masina de la Ionica, care este dealer de autoturisme la mana a doua.

Dupa ce s-a insurat cu Nicoleta, Ionica s-a mutat de la Zarnesti, orasul in care locuia, la Petrosani, in uriasa vila ridicata de Nicolae Guta, socrul sau. Cum prin mana sa trec multe masini, Ionica s-a trezit ca nu are unde sa le tina, astfel ca a fost nevoit sa apeleze la o solutie de urgenta.

Cum curtea vilei Nicoletei este incapatoare, el a parcat acolo masinile pe care le-a scos la vanzare, in fotografiile cu acestea putandu-se observa si parti din vila Nicoletei.

Ionica este al doilea sot al manelistei. Aceasta s-a despartit acum trei ani de Andrei Caldarar, barbatul caruia i-a daruit doi copii.

Sursa: wowbiz.ro