Uite ce i-a făcut Carmina, fata cea mare a lui Liviu Vârciu, în casă

Uite ce i-a făcut Carmina, fata cea mare a lui Liviu Vârciu, în casă

Fata cea mare a lui Liviu Vârciu i-a vandalizat casa. Doamne, de ce a fost în stare Carmina. Gestul l-a scos din minți pe acesta!

Loading...

Odată cu venirea vacanţei de vară, Liviu Vârciu a încercat să profite şi să petreacă cât mai mult timp cu fiica lui cea mare, Carmina, deoarece în timpul anului, de educaţia ei se ocupă mama sa. De-a lungul anilor, s-a văzut că mama fetiţei lui Liviu Vârciu a acordat multă atenţie creşterii Carminei, care a devenit o domnşoară cizelată şi educată.

Recent, Carmina i-a „vandalizat” casa tatălui ei, dar totul s-a petrecut chiar sub ochii lui. Liviu Vârciu a lăsat-o pe fiica sa să îi decoreze un perete al casei cu spray-uri colorate. „Ei mi-au spus că nu voi putea face… din acest motiv am făcut-o”, a fost mesajul scris pe perete de Carmina. Liviu Vârciu se auzea pe fundal cum ţipa, „Te omor„, în glumă, bineînţeles.

Carmina este în vacanţă, drept pentru care a venit la tatăl ei pentru a petrece mai mult timp împreună. Cu câteva zile în urmă, vedeta şi-a luat fiica şi a dus-o la mall să o răsfeţe. Liviu Vârciu nu s-a uitat la bani când a venit vorba de fetiţa lui, lucru care se poate vedea cu ochiul liber dacă stăm să ne uităm la pungile pline pe care le cară. Pe faţa Carminei se vedea fericirea datorată timpului petrecut în compania tatălui său.

Liviu Vârciu are două fete. Cea mare, Carmina, este fruct al relației pe care artistul a avut-o cu Amy Teiceanu. Liviu Vârciu mai are o fetiță, Anastasia, din relația pe care o are cu Anda Călin.