Cum să-ți usuci rapid rufele pe care le-ai spălat

Cum să-ți usuci rapid rufele pe care le-ai spălat

Cum să-ți usuci rapid rufele pe care le-ai spălat! Nu m-aș fi gândit niciodată la acest truc! Pe cât de folositor, pe atât de simplu!

Loading...

Fiecare dintre noi are acasa o masina de spalat mai mult sau mai putin performanta pe care se bazeaza pentru spalarea eficienta a rufelor.

Masinile de spalat de generatie noua vin cu optiunile de stoarcere si uscare, insa rezultatele nu sunt intotdeauna cele pe care ti le-ai dorit.

Iti poti cumpara separat un uscator de rufe, sau poti apela la acest truc simplu care iti va usca mult mai rapid hainele si lenjeria pe care tocmai ai spalat-o.

Pune un prosop uscat si moale intre haine, imediat dupa terminarea programului de stoarcele si uscare, apoi porneste masina intr-un nou ciclu de stoarcere.

Prosopul va absorbi toata apa ramasa in rufe.

CITESTE SI: Cel mai bogat indian locuiește într-un zgârie nori cu 27 de etaje, de aproape două miliarde de dolari. Vezi cum arată cea mai scumpă locuință din lume!

Mukesh Ambani, cel mai bogat om din India si-a construit o casa cu 27 de etaje, pe care a botezat-o ”Antilia”, dupa insula din Atlantic.

Mukesh Ambani

Patronul gigantului petrochimic “Reliance Industries”, Mukesh Ambani, este cel mai instarit indian si are o avere estimata la 37,6 miliarde de dolari. Sotia lui Ambani, Nita, a acordat un interviu pentru Vanity Fair, in care a povestit cateva lucruri despre noua locuinta a familiei.

Cladirea are 27 de niveluri, peste 37.000 de metri patrati si masoara 174 metri inaltime, echivalentul unei constructii cu 40 de etaje. Asta pentru ca multe etaje sunt duble sau chiar triple.

Imobilul are un garaj multi-etajat, sala de bal, un spa, o sala de cinema, teatru, apartamente pentru oaspeti, mai multe gradini terasate, o camera pentru rugaciune si 9 lifturi.

Familia detine 168 de masini si trei helioporturi pe acoperis.