Cât de bine o duce! Daniela Crudu are un apartament de lux și o mașină de fițe. Cum arată locuința

Cât de bine o duce! Daniela Crudu are un apartament de lux și o mașină de fițe. Cum arată locuința

Cât de bine o duce! Daniela Crudu are un apartament de lux și o mașină de fițe. Avem imagini în premieră din locuința divei. Cuibușorul Cruduței este plin de…

Loading...

Cruduta este o tanara sexy, nonconformista, mereu pusa pe distractie si asumata. Bruneta este populara tocmai pentru ca nu incearca sa isi ascunda personalitatea pozand in “usa de biserica”, aidoma unor colege ale ei de breasla.

Daniela Crudu si-a decorat singura-singurica locuinta

Daniela Crudu are apartament de 100.000 de euro si masina de fite. In spatele fetei aparent superficiale se ascunde insa o femeie puternica, trecuta prin viata, care are valoarea banilor. Spre deosebire de alte bombe sexy celebre, de varsta ei, Cruduta este calculata, se gandeste la viitor si nu isi cheltuieste toti banii pe haine, accesorii, vacante si mese la cluburi exclusiviste.

Daniela Crudu are apartament de 100.000 de euro

Din onorariile pe care le castiga din proiecte tv si din contracte de imagine, vedeta isi ajuta tatal si bunica si pune bani deoparte pentru ca stie ca nimeni nu ramane pe micul ecran o vesnicie.

Daniela Crudu se relaxeaza butonand telecomanda

Ei bine, achizitia care o umple de mandrie pe Daniela este apartamentul pe care si l-a cumparat, in urma cu trei ani, intr-un complex rezidential din Ghencea. Locuinta cu doua camere a costat 80.000 de euro, iar protagonista noastra a mai investit 20.000 in mobilier si in cateva modificari.

Daniela Crudu are apartament de 100.000 de euro si masina de fite. Simpatica bruneta si-a decorat apartamentul in ton cu personalitatea ei. Tot “cuibusorul” divei este plin de truse de farduri, haine si genti, dar si de obiecte care incing imaginatia oricarui barbat. Frumoasa bruneta are catuse, bice si costume sexy pentru ca este adepta jocurilor erotice in dormitor.

Daniela Crudu are un arsenal de jucarii sexuale

Daniela Crudu are apartament de 100.000 de euro si masina de fite. Autoturismul pe care il conduce este un cadou de la un milionar.

Pe langa apartamentul de 100.000 de euro, Daniela Crudu se poate lauda si cu o masina de lux.

Daniela Crudu are livingul plin de farduri

Daniela Crudu recunoaste ca gateste destul de rar

In urma cu trei ani, frumoasa bruneta a primit in dar, de la un milionar celebru pentru generozitatea pe care le-o arata vedetelor feminine care-i picau cu tronc, un autoturism german in valoare de 30.000 de euro.

Daniela Crudu a primit o masina de la un milionar

Masina are tapiterie de piele, este spatioasa, iar portbagajul ii serveste proprietarei ca dressing.

Sursa: wowbiz.ro