Cum arată casa în care locuiește femeia de 42 de ani din Argeș, care a născut 20 de copii

Cum arată casa în care locuiește femeia de 42 de ani din Argeș, care a născut 20 de copii

Georgiana are 42 de ani, e măritată de la 17 și a făcut 20 de copii în 24 de ani. E ușor să-i rezumi matematic viața, mai greu e să înțelegi de unde își trage puterea să îngrijească atât de multe suflete. “Nu e dificil. Mai greu mi-e fără ei”, spune femeia, senină, ca și cum a crește 20 de copii ar fi la fel de simplu ca a-nvârti roata fântânii.

Loading...

În casa Georgianei Văcaru din comuna Stoenești, județul Argeș, nu este niciodată liniște. Tot timpul se aud glasuri de copii. Sunt 15 la număr acum, ceilalți cinci sunt la casele lor. În total, 20 de copii au soții Văcaru, iar asta i-a adus Georgianei, în sat și prin presă, titulatura de “mamă-eroină”.

Prima naștere, la 19 ani. De atunci, copiii nu s-au mai oprit Georgiana și Iosif sunt împreună de aproape 26 de ani. Când s-au cunoscut, ea avea 17 ani, iar el, 23. S-au întâlnit la biserica penticostală. Georgiana era de religie ortodoxă, dar prietenele au convins-o să meargă cu ele la întâlnirile de duminică ale penticostalilor, ca să vadă cum e în altă biserică. “Erau mulți tineri și stăteam cu toții împreună. Așa ne-am cunoscut. Ne-am căsătorit în același an”, își amintește Georgiana.

Mai multe detalii AICI