Vești proaste pentru cei care au centrale de apartament! Ce se întâmplă acum, în pragul iernii

Vești proaste pentru cei care au centrale de apartament! Ce se întâmplă acum, în pragul iernii

Pretul gazelor a crescut cu 7% in doar o saptamana, aceasta fiind cea mai mare crestere inregistrata de la inceputul acestui an.

Loading...

Cresterea a fost determinata de tarife chinezesti mai mici decat se preconizase pe importuri LNG din SUA, iar actiunile sunt cu aproape 18% sub media sezoniera cu doar cateva saptamani inainte ca cererea de iarna sa se instaureze.

Un alt motiv al cresterii preturilor este reprezentat de sanctiunile lui Trump impotriva Iranului.

Nu in ultimul rand pretul in crestere al carbunelui pe piata europeana de energie a dus la cresterea preturilor in toata regiunea.

Sursa: capital.ro.

CITESTE SI: Vești bune pentru oamenii care au terenuri și case, dar nu au acte! Acum e gratis!

Toate imobilele, respectiv toate terenurile și clădirile din România, inclusiv apartamentele vor fi înregistrate gratuit cu bani de la ANCPI.

Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiară (ANCPI) a publicat, recent, pe pagina internet (http://www.ancpi.ro/pnccf/stadiu-lurarilor.html) lista localităților în care se face cadastru gratuit pentru cetățeni dar și cea în care s-a finalizat înregistrarea sistematică.

Potrivit ANCPI, în prezent se desfășoară lucrări de cadastru gratuit în peste 800 de localități din întreaga țară. Din acestea, în peste 700 sunt lucrări în extravilan(ex. terenuri agricole), iar în restul, înregistrarea proprietăților se face la nivelul întregii localități.

De la începutul Programului Național au fost deschise, gratuit pentru cetățeni, aproape 270.000 de cărți funciare. Dintre acestea, aproape 130.000 au fost înregistrate numai în cursul anului trecut.