Uite cum arată vila de 4 milioane de dolari în care stă Monica Gabor

Uite cum arată vila de 4 milioane de dolari în care stă Monica Gabor

Uite cum arată vila de 4 milioane de dolari în care stă Monica Gabor! Are jacuzzi, sală de fitness, saună, o piscină și o grădină superbă! În urmă cu 10 ani, românca locuia într-un apartament modest, la Bacău!

Loading...

Monica Gabor si-a depasit cu mult conditia. Fata saraca de la Bacau a ajuns sa locuiasca intr-o vila de patru milioane de dolari din Malibu, California, se plimba cu un Rolls Royce, are un avion privat la dispozitie si ia masa cu personalitati cunoscute in toata lumea. Tanara care spunea ca Romania este prea mica pentru aspiratiile ei are o viata de huzur in SUA si se implica si in afacerile iubitului ei.

Monica nu doar ca este iubita unui milionar chinez, dar a devenit, inca din primii ani de relatie, si partenera lui de afaceri.

Resedinta omului de afaceri valoreaza patru milioane de dolari. Are un living uriaș și alte cinci camere, un apartament pentru oaspeți, șeminee, bar, pereți din sticlă, o sală pentru saună și spa, o piscină exterioară, iar la subsol are o vinotecă încăpătoare. Fără îndoială, imobilul și toată proprietatea sunt greu de întreținut. Pentru asta, ar fi chiar nevoie de o armată de oameni, așa cum se obișnuiește la casele mari. Ei bine, Moni nu dispune de menajere, grădinari, parcagii și altele. Ea a renunțat de mult la obiceiurile de la Izvorani, acolo alții făceau treburile casei. Asta pentru că Moni nu vrea străini in casă. Așa că românca este cea care are grijă de treburile gospodărești. Ea face și întreține curățenia, merge la cumpărături pentru a lua tot ce are nevoie.

Monica a decorat o parte din vila dupa gusturile ei, la fel cum a procedat si cu „palatul” de la Snagov al fostului ei sot.

A renunțat și la șofer

In plus, Moni preferă să-și conducă singură luxoasele mașini. Nu pentru că nu și-ar permite un șofer ci, pentru că, pur și simplu, vrea să fie independentă și să se descurce singură.

Gătește și ea, și Mr. Pink

Moni obișnuiește să petreacă timp și în bucătărie. În loc să arunce cu banii pe la restaurantele de fițe din America, Moni îi gătește lui Mr. Pink ceea ce știe ea că-i place, inclusiv mâncare chinezească. La rându-i, și milionarul stă în bucătărie și prepară mâncare pentru iubita sa.