Bogdan de la Ploieşti trăieşte pe picior mare. Manelistul locuieşte într-o vilă care se învârte după soare

Bogdan de la Ploieşti trăieşte pe picior mare. Manelistul locuieşte într-o vilă care se învârte după soare

Este unul dintre cei mai în vogă cântăreţi ai momentului, iar melodiile sale rup gura târgului. Bogdan de la Ploieşti, căci despre el este vorba, adună mii de fete la cântările sale şi e reprezentantul noului val de manelişti.

Loading...

Ei bine, Bogdan i-a primit la el acasă pe jurnaliştii de la Acces Direct, pentru că a vrut ca fanii să-l cunoască mai bine, dar şi ca să-şi arate paradisul în care locuieşte. O vilă la care a contribuit din plin cu idei, dar, evident, şi cu bani. O casă în care îţi găseşte liniştea şi ale cărei uşi le-a deschis, pentru prima dată, pentru telespecatorii emisiunii Acces Direct.

Captura Acces Direct

Bogdan de la Ploieşti este noua senzaţie din lumea manelelor. Tânărul de doar 24 de ani a devenit într-un timp record unul dintre cei mai urmăriţi artişti de muzică de petrecere, iar melodiile sale au milioane de vizualizări.

Ce să mai, generaţia tânără este în top! Şi se mândreşte cu asta! Ei bine, Bogdan i-a primit pe jurnaliştii de la Acces Direct la el acasă, ori mai bine zis în casa de vacanţă, acolo unde şi-a prezentat toate camerele, dar le-a făcut cunoştinţă fanilor şi cu familia sa. O casă modernă, luminoasă şi plină de culoare!

Captura Acces Direct

O casă unde, povesteşte Bogdan, au loc petreceri de zile mari. Însă până să descoperim fiecare colţişor al vilei de fiţe a cântăreţului, ne-a atras atenţia ceva din… curte. Ceva cu muuuulţi cai putere! Dar mai bine vă invităm să urmăriţi mai multe imagini în filmuleţul de mai jos.

Captura Acces Direct
Captura Acces Direct