Ion Țiriac, cel mai bogat om din România, și-a cumpărat o proprietate de vis în Toscana

Ion Țiriac, cel mai bogat om din România, și-a cumpărat o proprietate de vis în Toscana

Ion Țiriac, cel mai bogat om din România, și-a cumpărat o super proprietate de vis în Toscana. Imagini cu ferma care a costat 8 milioane de euro! Așa ceva vezi doar în filme:

Loading...

Ion Țiriac, cel mai bogat om din România, și-a cumpărat o super proprietate de vis în Toscana. Imagini impresionante cu ferma care a costat 8 milioane de euro! Așa ceva vezi doar în filme:

Ion Țiriac, cel mai bogat om din România, și-a cumpărat o proprietate de vis în Toscana, Italia.

Potrivit romania-insider.com, miliardarul român a cumpărat Tenuta Cortevecchia, o proprietate istorică, construită în 1240, situată în Semproniano, o comună din regiunea Toscana.

Unul dintre foștii proprietari ai fermei Tenuta Cortevecchia a fost fostul premier italian Giulio Andreotti.

Proprietarea include o fermă ecologică de 2300 de hectare, înconjurată de chiparoși și poate oferi cazare turiștilor în case tradiționale toscane.

Pentru achiziția acestei proprietăți, Ion Țiriac a plătit 8 milioane de euro.

CITESTE SI: Casa miliardarului Ion Țiriac sfidează orice imaginație! Este cel mai bogat român și trăiește într-un lux imperial!

Situată într-un complex rezidențial din cartierul Băneasa, locuința omului de afaceri este absolut impresionantă, și are un teren de handbal de 800 de metri pătrați.

Ion Ţiriac se află şi în acest an, pentru a patra oară consecutiv, pe prima poziţie a Top 300 Capital, cu o avere estimată la 1,7-1,8 miliarde de euro, în creştere cu 7,6% faţă de anul anterior. Cu siguranță mulți s-au întrebat până acum cum arată locuința miliardarului. Vă spunem noi.

Doar patul în care doarme Țiriac are 16 metri pătraţi şi este tapiţat în totalitate cu piele de elefant.

Este cunoscută pasiunea acestuia pentru vînătoare. În plus, una din băile din apartament este colosală, având 250 de metri pătrați, de cinci ori mai mult ca un apartament de două camere dintr-un cartier muncitoresc din București.

Cum era de așteptat, încălzirea casei se face prin pardoseală, iar electronicele sunt de lux.