Antonia și-a răsfățat fanii. Le-a arătat ce vede Velea în dormitor…

Antonia și-a răsfățat fanii. Le-a arătat ce vede Velea în dormitor…

Antonia nu l-a surprins doar pe Alex Velea cu noile forme, ci și pe fani. Pe care Antonia nu i-a uitat și le-a arătat o mică parte din ce vede Velea în dormitor.

Loading...

Antonia, știm toți, e un zâmbet. Dar de la o vreme, vedeta pare să fi scăpat și de riduri de la zâmbetul pe care îl afișează continuu. Iar WowBiz a aflat că asta se datorează operațiilor la care Antonia a apelat.

De când s-a operat a doua oară la sâni, Antonia este numai zâmbet. Acum, întrebarea corectă care ar fi trebuit pusă este: cine zâmbește mai mult? Antonia sau Alex Velea?

Cu siguranță, Alex Velea este beneficiarul operațiilor estetice și nu vedem de ce ar fi nemulțumit de rezultatul intervenției. Asta se observă și din poza afișată de Antonia pe contul personal. Unde Alex Velea privește adânc în decolteul soției sale. Probabil și fanii au făcut același lucru…

În plină epidemie de Coronavirus, Antonia și Alex Velea se răsfață pe acasă, alături de copii.

Antonia a publicat pe Instagramul său un instastory în care Alex Velea stă pe canapea și o soarbe din priviri, dar ochii îi sunt…distrași de bustul generos al iubitei sale.

Cu un hanorac roz, dar cu fermoarul lăsat la jumătatea trupului, ca poza să fie incitantă, Antonia le-a arătat tuturor cât de bine arată bustul ei după cea de-a doua intervenție chirurgicală!