Cu ce se ocupă Lucian Viziru, de când s-a retras din showbiz! Augustin Viziru: „Nu înțeleg, dar apreciez ce face”! Cum arata azi

Cu ce se ocupă Lucian Viziru, de când s-a retras din showbiz! Augustin Viziru: „Nu înțeleg, dar apreciez ce face”! Cum arata azi

Lucian Viziru a dispărut din showbiz-ul românesc de ani buni. După ce artistul s-a retras din lumina reflectoarelor s-a mutat împreună cu familia în Germania, unde a renunțat la actorie și a început să își construiască o carieră într-un alt domeniu.

Loading...

Chiar dacă la început i-a fost greu să se adapteze, acum face exact ce îi place și nu s-ar întoarce. Augustin Viziru, fratele care a ales să rămână pe micile ecrane, a dezvăluit că Lucian este în prezent antrenor de tenis de câmp în Germania.

„Fratele meu, Lucian Viziru, este antrenor de tenis profesionist. Pe el nu îl mai interesează viața publică. Nu înțeleg, dar apreciez ce face. E ceva foarte greu la vârsta lui… a dat dovadă de curaj, a luat-o de la zero”, a declarat Augustin Viziru.

„Bunicul nostru a fost un nume mare în tenisul românesc”
Lucian Viziru se află în Germania de șase ani. În prezent este antrenor de tenis și totul îi merge foarte bine. Se pare că el calcă pe urmele bunicului,care a fost un nume mare în tenisul românesc. Într-un interviu acordat pentru VIVA!, Augustin Viziru a vorbit despre cum decurge viața fratelui său și ce face mai exact.

„Fratele meu s-a mutat în Germania de ceva ani de zile, a ieşit complet din scena publică. A considerat că nu asta îl face fericit. Noi am crescut într-o familie de sportivi, bunicul nostru a fost un nume mare în tenisul românesc, multă lume nu ştie.

Gogu Viziru a fost căpitan de Cupa Davis, a fost antrenorul domnului Ilie Năstase, domnului Ţiriac. El a antrenat în străinătate 25 de ani. Nu a stat prea mult prin România. Acum, fratele meu a luat această cale, pentru că tot timpul el a fost atașat de bunicul nostru.

Îi place lui tenisul, are copii, îi antrenează, stă în Germania și e mult mai fericit. În ultima vreme nu am apucat să ne vedem pentru că eu tot am stat pe aici, pe la București, el nu a apucat să vină pentru că are foarte mulți copii acolo.

La un moment dat mi-a spus: „haide, vino și tu încoace să mă ajuți, că nu mai fac față’. dar nu este stilul meu. Eu nu am răbdarea lui sub nicio formă”, a spus Augustin Viziru într-un interviu pentru VIVA!