Doliu la Chefi la cutite! A murit! Scarlatescu a facut anuntul: `Dumnezeu sa-l odihneasca!`

Doliu la Chefi la cutite! A murit! Scarlatescu a facut anuntul: `Dumnezeu sa-l odihneasca!`

Fostul concurent Masterchef, Ramon, s-a stins din viata! Tanarul care a inveselit o tara intraga prin participarea la emisiunea tv, a pierdut lupta cu cancerul!

Loading...

Din păcate Ramon Chicireanu s-a stins din viață și a lăsat în urma sa trei copii și o soție îndurerată. Fostul concurent al emisiunii de la ProTv suferea de cancer limfatic.

A murit Ramon Chicireanu de la Masterchef! Fostul concurent a pierdut lupta cu boala
O mulțime de români se mobilizaseră să îl ajute pe Ramon să depășească această perioadă cruntă din viața sa, însă în ciuda eforturilor bărbatul nu a reușit să supraviețuiască. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook Info Iași și a fost confirmat ulterior de familie.

Drum bun Chicireanu Ramon, ne va lipsi zâmbetul şi energia ta! Ne va lipsi optimismul şi carisma ta! Ne vei lipsi enorm! Ne-ai oferit o foarte frumoasã lecţie de viaţã – ai luptat cu îndârjire şi noi am crezut în tine! Ştiam cã doar tu poţi învinge moartea, ştiam cã doar tu poţi trece peste o asemenea provocare! Te iubim şi îţi suntem recunoscãtori- ai trecut frumos prin viaţã şi ne-ai atins pe toţi cu sensibilitatea ta!! Drum bun Ramon!

Mesajele de condoleanțe nu mai încetează să curgă pe pagina unde a fost făcut anunțul trist.

Chef Catalin Scarlatescu a facut si el anuntul dureros pe pagina de facebook, postand o poza cu Ramon. Mesajele de condoleante ale celor care l-au cunoscut au venit imediat.