Mama lui Mihai Bendeac tocmai a confirmat decesul: „Dumnezeu să te odihnească în pace și lumină”

Mama lui Mihai Bendeac tocmai a confirmat decesul: „Dumnezeu să te odihnească în pace și lumină”

Mihai Bendeac este înmarmurit de suferinţă. Una dintre cele mai importante persoane din viaţa lui a murit. Apropiaţii şi fanii i-au trimis actorului numeroase mesaje de condoleanţe.

Loading...

Mihai Bendeac şi rudele sale traversează o perioadă cumplită… Bunicul matern al actorului s-a stins din viaţă astăzi. Vestea tristă a fost făcută publică mama juratului de la “iUmor”, Emilia Bendeac, printr-un mesaj emoţionant.

“M-am gândit să pun o poză dar era prea banal, nu îl reprezenta pe el. Când o să vedeţi cerul senin și o să vedeți o stea foarte strălucitoare să știți că este el. Te iubesc tata, Dumnezeu să te odihnească în pace și lumină” sunt gândurile scrise de Emilia Bendeac pe contul său de Facebook.

“Condoleante! Sa se odihneasca in pace! Un mare luptator. Dumnezeu sa-l aiba in paza! Suntem alaturi de voi”, “Nu știu de ce dar m-am gândit la Mihai imediat ce am citit! Știu cât de mult l-a iubit! Bunicul meu a murit anul trecut in luna Septembrie și încă îmi este foarte greu să accept dar rămâne viu in amintirea mea pt ca m-a crescut și l-am iubit din toată inima! Dumnezeu să-l odihnească iar voi să treceți in putere peste acest moment! Îmi era drag bunicul lui Mihai! Un om foarte blând și bun! Se putea vedea asta și din felul cum vorbea tot timpul Mihai despre el!”, “Sincere condoleanțe, Dumnezeu să îl odihnească în pace. Drum bun spre stele, om înțelept și simpatic” sunt trei dintre comentariile lăsate de fani.

Bunicul lui Bendeac a fost prezent in trecut si la filmarile iUmor, drept pentru care fanii actorului stiu cat de apropiati erau cei doi si cata dragoste ii purta Mihai.