business consulting services

Analiza proceselor cuprinde atât identificarea proceselor existente, cât și proiectarea proceselor care urmează să fie transformate si migrate in cadrul Platformei Software Business.ro – BPMS. Implementarea sitemului include reprezentarea fluxului (schema logica), factorii din cadrul acestuia, alerte și notificări, escaladări, proceduri de operare standard, acorduri de nivel de serviciu și mecanisme de predare a sarcinilor.

Scopul acestui pas este de a asigura un nou design optimizat și eficient. Îmbunătățirea propusă va fi materializata în fluxurile de lucru de la om la om, de la om la sistem sau de la sistem la sistem și poatea viza aspecte referitoare la organigrama organizatiei, reglementari legale, la ordine interne sau de interactiuni cu alte aplicatii, sisteme.

Migrarea in Platforma Software Business.ro – BPMS se face treptat, o parte din fluxuri functionand in paralel pentru o perioada stabilita de comun acord intre furnizorul Platformei Software Business.ro – BPMS si beneficiar, astfel incat sa nu existe blocaje in desfasurarea activitatii organizatiei. Serviciile de consultanta oferite, reprezinta prima etapa in parcursul implementarii platformei Business.ro – BPMS, fiind esentiale in procesul de implementare. In cadrul acestei etape se realizeaza optimizarea proceselor existente in cadrul organizatiei, astfel incat migrarea in cadrul platformei a activitatiilor offline sa se realizeze eficient. O migrare a unor procese birocratice, ineficiente, duce la un timp de implementare mult mai mare. Practic rezultatul acestei etape il constituie simplificarea si optimizarea proceselor traditionale, birocratice, astfel incat migrarea in platforma si implementarea fluxurilor si activitatiilor sa se realizeze rapid si eficient.